h

Neem met de SP deel aan de IJsselsteinloop!

17 mei 2006

Neem met de SP deel aan de IJsselsteinloop!

SPortieve vrienden,

Zaterdag 3 juni 2006 wordt voor de 24e keer de IJsselsteinloop georganiseerd. Voor de liefhebbers de mogelijkheid om samen met de SP IJsselstein i.o. en 1860 anderen een kwart of halve marathon te lopen.
Voor de SP IJsselstein i.o. is dit een uitgelezen kans om ons te profileren en zichtbaar op straat te komen. Voor u zal het een gezellige en SPortieve dag worden. Inmiddels hebben wij de SP-shirts ontvangen en wij kijken er naar uit om herkenbaar door de straten en polder te rennen.

Wij zijn op zoek naar liefhebbers om met ons mee te doen! Je hoeft geen SP lid te zijn; iedereen die graag SPortief is en de SP een zetje wil geven is van harte welkom.

Met SPortieve groet,
Coen Jeukens
SP IJsselstein i.o.
cjeukens@tomaatnet.nl

Lokatie en tijd:

    Plaats: voor het stadhuis van IJsselstein aan de Overtoom
    Tijd kwart marathon:13:35 uur
    Tijd halve marathon:14:00 uur

Inschrijven:

    Stap 1: "zeg het de SP IJsselstein organisatie": stuur een reactie naar: cjeukens@tomaatnet.nl of vul je gegevens in op: https://ijsselstein.sp.nl/acties/index.shtml
    Stap 2: "zeg het de IJsselsteinloop organisatie": voor-inschrijven via website IJsselsteinloop t/m 21 mei (kosten Eur 3,50). Op de dag zelf: vanaf 11:30 tot 15 minuten voor aanvang (kosten Eur 5,00)

Websites:

U bent hier