h

Vacatures bij SP IJsselstein

19 maart 2006

Vacatures bij SP IJsselstein


De SP is een partij die zich onderscheidt van anderen. Wij zijn niet alleen in de verkiezingsperiode actief, maar altijd. Wij zijn denkers én doeners. Een lokale SP-afdeling draait volledig op vrijwilligers, die er samen hard aan werken om hun woonplaats socialer te maken. In onze jonge afdeling IJsselstein kunnen wij ook altijd extra handen en hoofden gebruiken.

We willen namelijk alle posities in de afdeling dubbel bezet hebben. Vele handen maken licht werk en met meer mensen kunnen we meer zaken aanpakken. Om je een idee te geven van welke werkzaamheden nou eigenlijk vóórkomen binnen onze afdeling, is er deze "vacaturebank". Voor alle werkzaamheden geldt trouwens dat ze zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt zijn en dat het gaat om onbetaald werk. Heb je interesse? Laat het ons weten!

Ledenbezoeker
Het is belangrijk te weten wie je leden zijn. Daarom zoeken we mensen, die mee willen helpen met het bezoeken van nieuwe leden. De kennismaking vindt plaats aan huis, aan de hand van een enquête. Je wordt niet gelijk in het diepe gegooid; je mag natuurlijk eerst de kunst afkijken van ervaren ledenbezoekers.
Reageer

Wijkambassadeur (m/v)
Ben je goed op de hoogte van wat er in jouw wijk speelt? Ken je jouw wijk of dorp op je duimpje? Dan is het iets voor jou om je aan te melden als wijkambassadeur. Je signaleert in jouw wijk, mensen benaderen je met vragen of opmerkingen en waar je kunt help je deze mensen. Je werkt nauw samen met het bestuur en onze raadsleden. Vermeld je in je reactie even in welke wijk je woont en of dat in Nieuwegein of IJsselstein is?
Reageer

(Mede-) organisator van thema-avonden en politieke café's
Als er een spreker komt of als er een scholing wordt gegeven, komt er natuurlijk wat organisatie bij kijken. Informatie over tijd, plaats en thema moeten bij belangstellenden terecht komen.
Reageer

Tribunebezorger
In ieder deel van IJsselstein hebben wij leden. De Tribunes bezorgen we overal, behalve in de Lopikerwaard. Een Tribunebezorger heeft een vaste wijk, zo groot als hij of zij wil. Vind je het leuk om eens per maand je buurt door te fietsen om Tribunes te bezorgen…. Dan zoeken wij jou!
Reageer

Medewerker C-team
In maart 2006 is het weer zover. Dan kiezen alle inwoners van de gemeente Nieuwegein weer voor de partij in wie zij het meeste vertrouwen hebben. Tot die tijd gaat de SP campagne voeren. De naam C-team staat voor Campage-team. Een groep mensen die zich bezig houdt met hoe onze campagne er uit komt te zien. En in 2007 zijn er natuurlijk weer campagnes voor de provinciale en landelijke verkiezingen....
Reageer

Huis-aan-huis folderbezorger
Regelmatig laten wij via landelijke of lokale huis-aan-huis folders van ons horen. Dat doen we om mensen te informeren over belangrijke politieke zaken en hen te stimuleren om in actie te komen. Zou jij het leuk vinden om af en toe te folderen, laat het weten. En: je komt nog eens buiten.
Reageer

Medewerker SPlinter
Iedere maand vertellen we onze leden het laatste afdelings- en lokaal nieuws in ons eigen Tribune-inlegvel: SPlinter. Dat nieuws moet natuurlijk wel in een goede, leesbare tekst worden verteld en opgemaakt. En schrijf je zelf graag, dan ben je van harte welkom.
Reageer

Webmaster/redacteur voor onze website
De hoge bezoekcijfers laten zien dat onze website voor veel mensen een belangrijke bron van informatie is. En we gebruiken hem steeds als hulpmiddel bij onze acties en campagnes. Iedere week is er weer nieuws te melden, moeten er foto's worden bewerkt en moet de site worden onderhouden. Bouw je graag websites? Schrijf je graag webteksten? Dan ben je van harte welkom.
Reageer

Tekenaar/cartoonist
Wij zoeken mensen die met hunor en spot cartoons kunnen maken van lokale situaties onderwerpen en acties. Die cartoons verschijnen in SPlinter en op onze website. Kun je tekenen met gevoel voorhumor en satire?
Reageer

Fotograaf
De SP is vaak op straat te vinden. We voeren actie, campagne, of luisteren naar wat de inwoners van de stad vinden van bepaalde zaken. Het is fijn om van deze activiteiten foto’s te hebben. Dat maakt een verslag op de website wat levendiger.
Reageer

Cameraman
De SP is vaak op straat te vinden. We voeren actie, campagne, of luisteren naar wat de inwoners van de stad vinden van bepaalde zaken. Het is fijn om van deze activiteiten videofragmenten te hebben. Dat maakt een verslag op de website wat levendiger. Videofilmpjes kunnen niet alleen voor de website worden gebruikt, maar ook ter kennismaking op een nieuwe ledenavond.
Reageer

Knutselaars
Voor een actie of voor een verkiezingscampagne is het belangrijk dat jouw boodschap eruit springt en duidelijk is. Om wat moois te maken, zijn creatieve denkers en knutselaars van harte welkom.
Reageer

Meedoeners & meedenkers
Ben jij iemand die gespecialiseerd is op één bepaald gebied en je kennis en ervaring wil delen? Blink je uit in iets dat je hier nog niet hebt gelezen en beteken je graag wat voor de afdeling? Neem contact op met ons.
Reageer

Meer weten? Neem dan even contact op met Paul (06-22172886 ), Linda (06-24209209) of Jan (030-6876425).

U bent hier