h

SP present op Gemeentedag IJsselstein

7 september 2004

SP present op Gemeentedag IJsselstein

Op 18 september a.s. vindt de jaarlijkse gemeentedag in IJsselstein plaats. Voor het eerst staat de SP daar van 12.00 tot 16.00 uur met een eigen kraam.

Wij willen ons als partij die dag helder presenteren en gaan met de mensen in debat over de lokale èn landelijke politiek. We willen vooral horen wat er in IJsselstein beter kan en hoe dat zou moeten. Daarmee geven we een voorzet gegeven voor een grootscheepse enquëte die de SP-ledengroep in de IJsselsteinse wijken gaat houden. Het enquêteformulier vindt u binnenkort ook op deze site. In het kader van ons onderzoek vragen we ouderen naar hun ervaringen met de gemeente.

We besteden ook aandacht aan de actie tegen het kabinetsplan om de No Claim in te voeren in het ziekenfonds en de grote demonstratie van 2 oktober onder het motto "Nederland verdient beter". U vindt ons bij de Benschopperpoort. Komt u ook even langs?

Zie ook:
Impressie SP-stand Gemeentedag

U bent hier