h

Ja zeker help ik graag mee!

 

Hieronder een lijst met punten waarin je aan kunt geven waarmee je ons actieteam graag wilt versterken. Er zijn genoeg disciplines waarin je iets voor ons kan betekenen.

Heb je niet al te veel tijd maar wil je wel graag helpen? Dat kan. Er zijn voldoende mogelijkheden om actief te zijn binnen de afdeling zonder dat het al te veel van je tijd gaat kosten.

Hieronder een selectie van taken welke niet veel tijd kosten, maar daarom niet minder belangrijk zijn.

Regelmatig laten wij via landelijke of lokale huis-aan-huis-folders van ons horen. Dat doen we om mensen te informeren over belangrijke politieke zaken en hen te stimuleren om in actie te komen. De (grootte van de) wijk de je foldert, wordt in overleg bepaald. Tijd: 2 à 4 x per jaar ±3 uur
In iedere verkiezingsperiode hebben we posterplakkers nodig. We zullen 2 tot 3 keer met een groep op pad gaan om IJsselstein e.o. te laten zien dat we er zijn. De duur van een ronde is ongeveer 2 uur.
Elke maand bezorgen we de Tribune voor alle leden in heel IJsselstein e.o.. Hiermee besparen we portokosten en dat geld gebruiken we voor onze acties. Een Tribune-bezorger heeft een vaste wijk, zo groot als hij of zij zelf wil en aankan.

De onderstaande taken vragen iets meer van je tijd, maar zullen daardoor misschien wel meer voldoening geven. Dus wil je graag helpen en heb je tijd dan kan je hieronder een keuze maken.

Een politieke partij hoort volgens de SP niet alleen in de raad, in Provinciale Staten of in het parlement te zitten, maar moet ook op straat te vinden zijn. Vandaar dat de SP veel en graag actie voert. In IJsselstein bestaat er een speciale groep van SP-leden die zorg draagt voor het bedenken en uitvoeren van acties: het Actie-Team. Dit zal ongeveer 6 keer per jaar 2 of meer uur van je vragen. De tijd die dit gaat kosten kan in overleg gaan.
Het bestuur is verantwoordelijk voor het beleid en de dagelijkse leiding van de SP in IJsselstein. Een bestuurslid wordt door de leden van de partij gekozen. Je kunt je verkiesbaar stellen, of op regelmatige basis "meehelpen" met het bestuur en ter ondersteuning diverse praktische en/of organisatorische hand en spandiensten verlenen. Dit zal minimaal 4 uur van je tijd per maand kosten.
Ben jij iemand die gespecialiseerd is op een bepaald gebied, die zijn kennis en ervaring wil delen? Kunnen we een beroep op je doen als we informatie nodig hebben? Bijvoorbeeld ten behoeve van het raadswerk of om onze acties nog beter te kunnen onderbouwen. Denk hierbij aan onderwerpen als onderwijs, welzijn, jongerenbeleid, zorg, financiën, wet- en regelgeving.

Ben je creatief en wil je je creativiteit met ons delen? Geef hier onder aan wat je graag wilt doen. De tijd die het zal kosten varieert van taak tot taak.

Iedere maand berichten we onze leden over het laatste lokale- en afdelings nieuws in ons eigen Tribune inlegvel: SPlinter. Dat nieuws moet natuurlijk wel in een goede, leesbare tekst worden geschreven en netjes opgemaakt. Schrijf je zelf graag? Dan ben je van harte welkom! Dit zal je ongeveer 2-3 uur per maand kosten.
Wij zoeken mensen die met humor en spot cartoons kunnen maken van lokale situaties, onderwerpen en acties. Die cartoons verschijnen in de SPlinter en op onze website. Kun je tekenen met gevoel voor humor en satire? Meldt je dan aan.
Onze website is een belangrijk informatie- en communicatiemiddel en wordt steeds actueel gehouden. Wil je bijdragen aan de inhoud van de site door het aanleveren van ideeën en teksten, of ben je juist goed in het onderhoud ervan? Laat het ons weten!

Om ons actieve team te kunnen versterken hebben we alleen nog je contact-gegevens nodig. Deze worden alleen gebruikt om met jouw in contact te treden en zullen niet voor andere doeleinden gebruikt worden. We hebben enkel je naam en email en telefoonnummer nodig.

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier