h

Berichten verkiezingen

Er gebeurd veel in de verkiezingsperiode. Op deze pagina treft u alle berichten met betrekking tot de provinciale verkiezingen 2015 en voorgande verkiezingen.


2 november 2014

SP IJsselstein de provincie in

Zaterdag 1 november jl, was er in Amersfoort de regio conferentie. Tijdens deze conferentie moesten besluiten genomen worden over het verkiezingsprogramma voor de Provinciale Staten verkiezingen op 18 maart 2015.

Lees verder
17 maart 2014

Verkiezingsmarkt

Afgelopen zaterdag was het weer zover. Zoals voor elke gemeenteraadsverkiezingen was er ook deze keer de verkiezingsmarkt. Het was druk, gezellig en er zijn leuke gesprekken gevoerd. Hierbij een fotoimpressie van de markt.

Lees verder
4 maart 2014

City Talk voor jongeren

 

Op vrijdag 7 maart vindt vanaf 19:30 de eerste editie plaats van Citytalk, in de bibliotheek van IJsselstein. Citytalk is een jongerendebat waarin aan de hand van actuele stellingen jongeren met elkaar de strijd aan gaan. De beste debater wint een iPad mini!!! Lees verder
11 februari 2014

Politiek Café: Vrouwen & IJsselstein

Stichting Vrouwen & IJsselstein organiseert op 28 februari van 19:30 uur tot 20:30 uur samen met Bibliotheek IJsselstein een politiek café. Vrouwen en één man van alle politieke partijen in IJsselstein gaan met elkaar in debat.

Lees verder
9 februari 2014

SP in actie tegen parkeerbeleid

 

een chronologisch overzicht

Nu de gemeenteraad de parkeertarieven heeft vastgesteld, heeft de SP de behoefte alles eens op een rijtje te zetten. Eerst de feiten om daarna onze plannen aan te geven. Indien u wilt reageren, kan dat rechtstreeks of op onze website.

Lees verder
26 januari 2014

Soep uitdelen op de plaats

Op zaterdag 25 januari stond de SP IJsselstein op de Plaats voor het Oude stadhuis in IJsselstein. Er werden tomatensponsjes en bekers tomatensoep uitgedeeld terwijl gesprekken met IJsselsteiners werden gevoerd.

Lees verder
13 januari 2014

SP op Tournee

De komende maanden gaat de SP IJsselstein op tournee lang verschillende locaties in IJsselstein in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen. Het programma tot nu toe:
Lees verder
16 december 2013

Verkiezingsprogramma SP IJsselstein 2014-2018: DE MENS IS DE MAAT

Na maandenlange voorbereidingen, vele vergaderingen, bloed, zweet en tranen, maar vooral veel plezier, discussie en interessante gesprekken geven wij u hierbij het verkiezingsprogramma van de SP IJsselstein voor de periode 2014-2018: DE MENS IS DE MAAT. Wilt u een papieren versie ontvangen? Neem dan contact op met de secretaris. 

Lees verder

U bent hier